AIK Banka postala sponzor KK Crvena zvezda

BEOGRAD – AIK Banka je postala novi sponzor Košarkaškog kluba Crvena zvezda sa ciljem da sportski i poslovni uspesi obeleže saradnju dve renomirane kompanije, saopštila je danas ta banka.
Ugovor o sponzorstvu je, kako se dodaje u saopštenju, potpisan na obostrano zadovoljstvo, čime je KK Crvena zvezda mts osnažen podrškom AIK Banke, koja predstavlja jednu od vodećih banaka po broju klijenata i lider je po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.
Prethodne dve sezone u istoriji, KK Crvena zvezda mts je među najuspešnijima u bogatoj istoriji kluba, a u prethodnoj sezoni crveno-beli osvojili su dva trofeja – šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije, čemu treba dodati i istorijsko učešće u TOP 8 fazi Evrolige.
Veliki uspeh zaokružile su i mlađe selekcije KK Crvena zvezda, gde su juniori osvojili kvalifikacioni turnir Evrolige u Beogradu i stigli do finala Evrolige protiv Barselone.
AIK banka je danas, sa više od 620 miliona evra devizne štednje stanovništva, prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika, a istovremeno je i društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice.
Foto AIK banka
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar