Berni Eklston piše F1 testament zbog novog gazde

„Moramo da smislimo nešto zajedno za slučaj da ja više ne budem tu, ili recimo ako umrem“, tvrdi stari gazda, Berni Eklston.

Tako je to kada prodate kuću pa postanete podstanar u svom domu… Berni Eklston se možda i pokajao što je prodao većinski deo akcija Formule 1 kompaniji Liberti medija! Naime, do preuzimanja dirigentske palice nad najbržim cirkusom ima samo još nekoliko dana. Šta i kako će se FIA i novi vlasnik dogovoriti čak ni Berni Eklston još ne zna, pa zato strahuje za svoju budućnost.
„Videćemo kakve ideje će kompanija imati. Nisu u pitanju moji uslovi, već oni treba da otkriju kojim putem žele da ide Formula1. To je nešto što bi se svakako moralo desiti. Moramo da smislimo nešto zajedno za slučaj da ja više ne budem tu, ili recimo ako umrem ili nešto slično“, rekao je Berni Eklston potpuno iskreno jer smatra da je zadnji čas da je zadnji čas njegove apsolutne vladavine stigao.
„Oni su tražili da F1 vodim još neko vreme. Zapravo, pokušaćemo da nađemo nove ljude koji će se baviti svim stvarima koje sam zamislio. Lično sam tražio prave ljude, ali i sponzorstva, odnosno slične stvari. Kao što sam rekao, sačekajmo, pa ćemo videti šta će nove gazde smisliti“, rekao je Berni Eklston, a čini se da on po prvi put u dugom nizu godina zaista samostalno ne kroji vlastitu sudbinu. Tako je to, jer nove gazde imaju pravo i na nova pravila…

(Foto: Action Images)

Izvor

Započnite diskusiju

Ostavi komentar