“BLIC” KOMENTAR Gospodo iz Partizana, gde su vam ostavke?

Kako stoje stvari, Partizan neće ove godine ispasti iz Evrope u sezoni kupanja, kao prošle. Ne, on neće igrati nijedno elitno fudbalsko takmičenje Starog kontinenta. Zahvaljujući samom sebi. U stvari, zbog neažurnosti, neznanja i diletantizma crno-bele uprave.

I pored pet opomena koje je u Humsku u 2016. slala UEFA, dugovanja na koja je opominjala nisu bila plaćena. I onda, naravno, vruć šamar. Na hlađenje sada, kažu u Nionu.

Ispade još da su rukovodioci parnog valjka krili preko mesec dana šta ih čeka. Obmanama i lažima nema više mesta. Reče direktor Partizana Miloš Vazura povodom ovog sramnog slučaja – “odgovornost – da, ostavke – ne”. Ma nije valjda. Znači, nema Evrope, nema ni publike, nema ni para od takmičenja, fudbalerima će da padne cena, pa još i da dobijete aplauze zbog toga. Niste vi jarboli, pa da menjate samo zastave.

I još prvi čovek crno-belih Milorad Vučelić napada medije da nisu korektni u ovom slučaju, pominje Hitlera, ubacuje u priču i legendu Željka Obradovića. Ne brkajte lončiće, ne bacajte više prašinu u oči. Strašno ste pogrešili i morate da snosite konsekvence za svoje postupke.

– Igraćemo u Evropi, siguran sam. Ako ne bude tako, predložiću kolektivno samoubistvo, da prestane da se igra uopšte! – poručio je juče Vučelić.

Daleko bilo. Niko normalan ne želi samoubistva u Humskoj. Samo ostavke. Cele uprave, ne samo predsednika, naravno. Jer to je jedino pošteno i ispravno. Zas…li ste, i sada – adio.

U neke stvari čovek prosto ne treba da se meša. Milorad Vučelić je možda dobar novinar, ali nije za rukovodioca sportskog kolektiva.

– Da mogu da vratim vreme unazad, ne bih došao – procedio je juče Vučelić.

“Grobari“ kažu: “Kamo sreće da nikada niste ni dolazili”.

(Veljko Ivanović)

Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar