BURNO KOD NOVAKA Uslov Bekera i Vajde: Ili Pepe Imaz, ili mi!

Veselo je kod Novaka Đokovića u stručnom štabu! Kako tvrdi prestižni nemački “Bild”, još uvek aktuelni trener drugog reketa sveta Boris Beker postavio je uslov: “Ili iz stručnog štaba ide Pepe Imaz, ili ja!”.
Novak se navodno čuo sa Bekerom povodom produžetka saradnje koju definitivno želi da nastavi, ali po svemu sudeći situaciju zateže bivši teniser i sve bi moglo da padne u vodu zbog Imaza, poklonika joge i meditacije. Sa njim se slaže i drugi Novakov trener Marjan Vajda, a njih dvojica bi pristali i samo na to da se umanji uloga Španca u timu.

Da li Nemci ovom pričom daju na značaju Bekeru, ili u svemu ima istine isplivaće do kraja decembra, ali neke druge činjenice koje ukazuju da nije sve harmonično su tu. Nevolje u raju krenule su očigledno još posle Rolan Garosa, kada je Novakova forma pala.
Beker je i ranije nagovestio da ne funkcioniše sve kako bi trebalo jer je Novak posle Rolan Garosa izgubio fokus, a Imaz, čiji je posao da bude neka vrsta psihoterapeuta uz korišćenje joge, meditacije i čuvenog slogana “Mir i ljubav”, došao je upravo da mu vrati motivaciju. Za sada rezultati nisu vidljivi za javnost jer je prošlo malo vremena od kada je Španac medijski aktuelan.
Iz Noletovog PR tima su poručili da pisanje „Bilda“ nije tačno, kao i da se na taj način vrši pritisak pred konačnu odluku o nastavku saradnje između Đokovića i Bekera.
(Sofija Marjanović)
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar