CRNO-BELI BEG SA DNA: Partizan posle Niša, savladao i ekipu iz LJiga

Partizan je samo pet dana posle druge pobede u sezoni, zabeležio i treću, za beg sa dna tabele i Srećnu Novu 2017. godinu!

PARTIZAN – SPARTAK LJIG 3:0 (25:20, 25:17, 25:22)
Dvorana: SC „Sport Eko”. Gledalaca: 100. Sudije: Z. Radovanović, G. Gradinski.
PARTIZAN: Batak 3, Ristić 10, Kovač 8, Veličković 13, Polomac 14, Ćelić 10, Nedeljković, Dragović. Nisu igrali: Buša, Sretenović, Skakić, Perišić. Trener: Vladimir Vasović.
SPARTAK LJIG: Jovanović 2, Maksimović 5, Lazarević 4, Glavinić 9, Arsenoski 4, Jelić 5, Janković, Đorđević 1, Jestrović 2, Jokanović 1, Milovanović 4. Trener: Bogdan Veličković.

 
Mlada ekipa Vladimira Vasovića, relativno lako slomila je otpor LJižana, koji su u dvoranu „Sport Eko” došli bez prvog korektora Gajevića, što se osetilo u njihovoj igri.
Na drugoj strani, predvođeni supertalentovanim Aleksom Batakom, crno-beli su pokazali dobru igru i samo preneli rad sa treninga na utakmicu.
Opet je najveći teret na prijemu podneo Davide Kovač, opet je Veličković kao korektor pronalazio prava rešenja, a za svaku pohvalu je igra srednjaka Polomca i Ćelića, koji su u tandemu odigrali možda i najbolji meč ove sezone.
Nema sumnje da će Partizan, sa ovakvim radom i kad se kompletira, biti tvrd orah svima u nastavku sezone.
Pre toga, pokušaće puleni Vladimira Vasovića da iznenade i Vojvodinu u Kupu, a po svemu sudeći, biće to mnogo zanimljiviji dvomeč od njihovog nedavnog prvenstvenog okršaja u Novom Sadu.
Što se tiče LJižana, oni su neku nadu, da će osvojiti set u Beogradu, imali pri rezultatu 18:18 u trećem periodu, ali je bilo jasno da nemaju ni dovoljno snage da se suprotstave agresivnim momcima u crno-beloj opremi.
Spartaku predstoje teški dani, jer im ni tri pobede još ne garantuju opstanak u eliti.

Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar