Crvena zvezda sa Baskonijom nastavlja niz

Košarkaši Crvene zvezde će u današnjem duelu sa Baskonijom u petom kolu Evrolige pokušati da zabeleže treću pobedu u tom takmičenju. Utakmica će početi u 19.00 u Beogradskoj areni, a njen tok i rezultat možete pratiti na sajtu RTS-a.
Protiv Baskonije Zvezda igra 12. utakmicu ove sezone, ali je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić uveren da će ekipa na zadovoljavajući način izaći iz tako teškog ritma, a za to očekuje maksimalnu podršku navijača sa tribina.
On je naveo da je Baskonija „klub ogromnog evropskog rejtinga“, koji je godinama u samom vrhu.
„Baskonija je ekipa koja je na početku Evrolige pokazala da i ove godine može mnogo i da je dobro nadomestila veliki broj odlazaka igrača. Imaju mnogo razloga da misle da mogu ponoviti uspeh iz prošle sezone, a rezultati sa početka idu u prilog tome“, kazao je trener Zvezde.
Po njegovoj oceni, plejmejker Larkin je ključni igrač Baskonije, koji mobiliše ekipu i stvara opasnost za svakog protivnika.
Radonjić je posebno govorio o bivšem igraču crveno-belih Jaki Blažiču, koji sad nastupa za španski klub.
„Lako mi je da pričam o Blažiču. Drago mi je što je otišao iz Zvezde u klub takvog rejtinga i da igra odlično. Siguran sam da će svima biti veoma drago da ga vide kako ponovo istrčava na naš teren“, rekao je Radonjić.
Zvezda protiv španskih klubova ima deset pobeda u poslednjih 15 utakmica, a Radonjić je rekao da ne voli da govori o toj temi, ali da bi voleo da se nastavi u tom ritmu.
Utakmica će početi u 19.00 u Beogradskoj areni, a njen tok i rezultat možete pratiti na sajtu RTS-a.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar