Duško Savanović: Velika je razlika između Evrolige i Lige šampionaliga sampiona

Duško Savanović je jedan od najboljih strelaca Sasarija. Pokazao je da je pravo pojačanje. Međutim, protiv Partizanove odbrane je uspevao da igra samo u prvom periodu
Posle toga, nije bio tako ubojit. Međutim, to mu nije pokvarilo zadovoljstvo jer je njegov tim došao do veoma važnog brejka i prekinuo niz nesrećnih poraza.
– Ako ovo na kraju možemo da nazovem srećom, verovatno smo je i zaslužili. U sportu je to moguće. Imaš 39 minuta da dokažeš da si bolji, poslednji minut je sreća, svako može da dobije na razne načine – rekao je Savanović.
Podsetio je na sve nesrećne poraze zbog kojih Sasari u dosadašnjem delu sezone ne stoji baš najbolje.
– Mislim da smo oborili sve rekorde. Poslednje četiri utakmice smo izgubili sa zvukom sirene. Protiv Partizana nas je i bog pogledao da ne bude i peta.
Iskusni krilni centar je iskreno pohvalio crno-bele:
– Partizan ima dobru, talentovanu ekipu. Možda još od vremena kada je tu igrao Uroš Tripković i kada je Novica Veličković bio mlađi, prvi put ima toliko mladih igrača. Tačno je da igraju sa dosta oscilacija, ali Džile to vodi sjajno. Ova Liga šampiona nije pravo merilo, to se vidi i po suđenju. Oscilacija je bilo i u sudijskim odluka, ne na nečiju stranu, već zbog njihovog kvaliteta. To je razlika između Evrolige koju je Partizan dugo igrao i ovog takmičenja.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar