Došli smo do polovine nove sezone Evrolige, a čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja objavili su tradicionalnu anketu sa generalnim menadžerima svih timova.
Direktori, kako su ovi klupski operativci poznatiji u Evropi, 16 najboljih timova Starog kontinenta iznosili su svoje mišljenje o tome ko će biti četiri kluba koja će se plasirati na fajnal-for, protiv kog protivnika je najteže igrati, ko je najbolji trener, čiji su navijači najglasniji…
euroleague.net
U poslednjoj spomenutoj kategoriji ‘pobedu’ je odnela Crvena zvezda, pošto su navijači srpskog i regionalnih šampiona odneli čak 56,25 odsto glasova, dok drugu poziciju dele pristalice Fenerbahčea i Galatasaraja sa po 12,50.
Pogledajte kompletno istraživanje u prilogu, dok vas naredne nedelje očekuje priča o pojedincima koji su ostavili najbolji utisak u mečevima za nama.

Ekipa sa Malog Kalemegdana posle 16 odigranih kola ima učinak od po osam pobeda i osam poraza, nalazi se na deobi sedmog mesta sa Darušafakom, dok od 20.45 dočekuje Fenerbahče u Pioniru.
Translate »