Evropa bruji o ovome, Partizanova GOL MAŠINA odbila Liverpul!

S obzirom da su ovu informaciju preneli brojni evropski mediji, ljubimac “Grobara“ izazvao je ogromnu pažnju svojom najnovijom izjavom!
Sjajni brazilski napadač, nesuđeni reprezentativac Srbije i jedan od najvoljenijih stranaca u Humskoj Kleverson Kordova, poznatiji kao Kleo, ponovo puni novinske stupce širom Evrope, ali i u rodnom Brazilu.
Danas 31-godišnji fudbaler, koji nastupa za brazilski Gojas dao je veoma zapažen intervju tamošnjem izdanju ESPN-a, intervju koji je odjeknuo i širom Evrope, pogotovo na Ostrvu.
Kleo je tom prilikom napravio osvrt na svoju dosadašnju karijeru, sa posebnim akcentom na period proveden u Partizanu i njegov odlazak iz Humske.
Posebno zanimljivo je u celoj priči kako i zašto je Brazilac odbio ponudu Liverpula i još nekolicine velikih evropskih klubova, da bi otišao u kineski Gvangžu Evergrande.
“Iz Kine je stigla ponuda u koju je bio uključen ogroman novac, a ja sam tada bio najskuplji igrač u istoriji kineske lige. Zbog Kine sam odbio Liverpul, Fiorentinu, Lion, Marsej…
Da sam ostao u Evropi, za celu karijeru ne bih zaradio kao za četiri godine u Kini. Posebno mi je bilo teško kada sam odbio trenera Liverpula Roja Hodžsona, koji mi je rekao da sam mašina za golove. Ali ne žalim“, uverava Kleo.
Foto: partizan.rs
Izvor 

Započnite diskusiju

Ostavi komentar