Finale Kupa u Staroj Pazovi: U polufinalu Jedinstvo – Vizura

Jedinstvo iz Stare Pazove biće tehnički organizator Finalnog turnira 51. Kupa Srbije 2016/17 u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati 18. i 19. februara

U polufinalu, u subotu, 18. februara, igraće Dinamo iz Pančeva i Spartak iz Subotice, odnosno Vizura i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Dušan Keser, predsednik Takmičarske komisije OSS, rukovodio je žrebom, a Zoran Olajić, direktor Spartaka je izvlačio parove polufinala.

Zadovoljni smo ishodom žreba i činjenicom da smo na Finalnom turniru. Sve je moguće i verujem da možemo do finala – istakla je Milica Janković, tim menadžer Dinama iz Pančeva.

U svakom slučaju, Dinamo je protivnik kojeg smo želeli u polufinalu. Želja nam se ispunila i s obzirom da se igra samo jedna utakmica, sve je moguće – objasnio je Zoran Olajić, direktor Spartaka iz Subotice.

Kup je specifično takmičenje i ekipa koja želi da trijumfuje mora da pobedi dve utakmice. Ne bih nikome odredio ulogu favorita i čini mi se da sve četiri ekipe imaju podjednake šanse. Da se igra više mečeva sigurno bi bilo drugačije. Ovako, kada se igra jedan meč može odlučiti trenutna inspiracija i sve je moguće – naglasio je Bogdan Mamuzić, predsednik Jedinstva iz Stare Pazove.

Naknadno će biti saopšteni termini utakmica na Finalnom turniru.

Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar