Fudbaleri Srbije sa Velsom za plasman na SP

Sa Velsom za plasman – Fudbalske reprezentacije Srbije i Velsa sastaju se u utakmici šestog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. Meč na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 20.45, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom progranu RTS-a i i preko lajv striminga na našem portalu.

Selekcija Srbije je trenutno prva u grupi D sa 11 bodova i veruje da će izboriti direktan plasman na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Na drugoj strani, Vels ima četiri boda manje od Srbije i treči je na tabeli, a u slučaju poraza gotovo bi izgubio šanse za prolaz.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je u izjavama pred meč istakao da je svestan kvaliteta Velsa, ali i ocenio da je njegova ekipa najkvalitetnija u grupi.

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman neće u sastavu imati najboljeg strelca Gereta Bejla , ali je rekao da se raduje izazovu utakmice protiv Srbije u Beogradu, da veruje u svoj tim i da očekuje dobar rezultat.

Interesovanje navijača je veliko i očekuje se da će stadion gotovo sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta, a do sada je prodato više od 30.000 ulaznica.

Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 20.45, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Prvom progranu RTS-a i i preko lajv striminga na našem portalu.

Izvor i foto RTS

 

Započnite diskusiju

Ostavi komentar