Gaćinović: Norvežani jako dobri, čekaju nas dva finala

BEOGRAD – Mladi srpski fudbaler Mijat Gaćinović poručio je danas da su Norvežani veoma jak rival, da očekuje teške mečeve u baražu, ali i plasman na završni turnir prvenstva Evrope.
„Ljudi u Srbiji treba da znaju da se radi o jako dobroj reprezentaciji, veoma ozbiljnoj. Mi smo, ipak, favoriti, znaju i oni da smo kvalitetniji. Biće nam, ipak, potrebna i pomoć publike kako bismo ostvarili pobedu u prvom meču“, izjavio je Gaćinović za sajt FŠ.
Prvotimac Ajntrahta, prvak Evrope i sveta sa mlađim selekcijama, ističe da je teško očekivati da se sve završi u prvom meču.
„Zbog toga ne treba da se zalećemo, a lično bio bih zadovoljan svakom pobedom bez primljenog gola. Moramo da budemo strpljivi, da igramo onako kako smo uvek do sada igrali i neće biti problema. Svako veliko takmičenje je od značaja i zbog toga su za nas ova dva meča – dva finala. Tako razmišljamo, tako se i spremamo“, istakao je Gaćinović.
Prva utakmica između Srbije i Norveške igra se u petak od 18 sati na stadionu Partizana, dok je revanš četiri dana kasnije u Dramenu.
AP Photo/Michael Probst
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar