Gazdarica čisti vrh Lejkersa zbog Kazinsa – oterala brata i Kupčaka, postavila Medžika i Kobijevog menadžera

0
397

Gazdarica moćne franšize iz Los Anđelesa Džini Bas povukla oštar rez u vrhu organizacije

Vlasnica tima iz Grada anđela Džini Bas, ćerka legendarnog Džerija Basa šokirala je NBA oštrim rezom koji je napravila na samom upravljačkom vrhu u franšizi koju predvodi.

Mnogi su se pitali kada će se večno nasmejana gazdarica odlučiti za tako nešto pošto se njen voljeni klub ove sezone pakleno muči da išta uradi. I konačno joj je prekipelo i to zato što u Stejpls centar iz Sakramenta nije stigao Demarkus Kazins. On je u neočekivanoj trampi tokom Ol star vikenda prešao u redove Nju Orleans Pelikansa, zajedno sa Izraelcem Omrijem Kapsijem, dok su u prestonicu Kalifornije stigli Badi Hild, Tajrik Ivans i Lengston Galovej uz pikove u prvom i drugom krugu drafta.

Generalni menadžer Kingsa Vlade Divac je i sam priznao da je dva dana ranije imao bolji dogovor, ali je on propao zbog mendžmenta Kazinsa. Očigledno da je u pitanju bio trejd sa njegovim prvim i poslednjim NBA klubom.

Medžik pred novim iziazovom

MEDŽIK PRED NOVIM IZIAZOVOM

Bilo kako bilo, gazdarica Bas je smenila rođenog brata i delom vlasnika, potpredsednika kluba Džima Basa, kao i generalnog menadžera Miča Kupčaka. Mnogi veruju da joj je kod donošenja, ali i implementiranja ove odluke dosta pomogao Medžik Džonson koji je nedavno dodat menadžmentu franšize. A za tu pomoć Medžik je „nagrađen“ pozicijom prvog operativca kluba, dok će Kupčakovu fotelju preuzeti dugogodišnji menadžer Kobija Brajanta Rob Pelinka.

(foto: Action Images)

Izvor: Mozzartsport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here