Golman Zvezde najavio tužbu protiv „nastranog profesora“ iz uprave Partizana?!

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se posle sramnih uvreda potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića


Srbijo, institucije, tužilaštvo, sudovi ako mislimo da se ikada pridružimo Evropskoj Uniji ne smemo dozvoliti da bilo ko a posebno jedan “profesor” grubo krši Konvenciju o pravu deteta koja je još 20.novembra 1989.godine usvojena na Generalnoj skupštini UN.

Vlada Srbije je obećala da će biti nulta tolerancija za kršenje prava dece! Da li treba moje dete da bude primer da se nikada više ne dozvoli da se prepucavanjem u sportu ugrozi integritet bilo kog deteta?! Poštujem fudbalski klub Partizan i njegovu istoriju kao najvećeg rivala Crvene Zvezde! Partizan nisu i nikada neće biti ovi ljudi koji dozvoljavaju da bilo čije dete završi na društvenim mrežama, izloženo napadima bolesnih homofobičnih, izvrnutih umova!

Tuzbe će već sutra biti podnete a državo ti si na redu da pokažeš da Srbija štiti i čuva nasu decu, svi smo videli kampanju “Za našu decu”…Verujem u ovaj sistem i u ovu državu!

Siguran sam da je svakog pravog Partizanovca sramota kada je video danas post sa trogodišnjim detetom kod “profesora” na Tviteru! Sportski pozdrav – napisao je Milan Borjan.

Započnite diskusiju

Ostavi komentar