Honda stala uz Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda mts potpisao je ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom „Honda“ svojim dosadašnjim partnerom. Ugovor za tekuću sezonu 2016/17. potpisan je u Honda salonu u Beogradu.
Košarkaški lider na ovim prostorima u svim segmentima KK Crvena zvezda mts, svoje poverenje još jednom je poklonio svetski poznatom brendu Honda koji je sinonim za kvalitet i pouzdanost kada su automobili u pitanju.
Delta Automoto je još pre tri godine prepoznao sportske ambicije crveno-belih koji su u prethodnoj sezoni osvojili dva trofeja: šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije i ušli u Top 8 fazu Evroliga takmičenja.
Uspehe su nastavili da ređaju i u novoj sezoni sa do sada ostvarene četiri pobede u najjačem i najvećem evropskom klupskom takmičenju.
Ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto Aleksandri Đurđević uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.
Davor Ristović direktor KK Crvena zvezda koji je potpisao ugovor u ime crveno-belih, izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Hondom:

  • Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli.

Pozdravljajući goste iz KK Crvena zvezda, direktorka Đurđević je poručila:

  • Verujemo da će snaga snova, koju sa sobom nosi brend Honda, tim Crvene zvezde odvesti do samog vrha srpskog, regionalnog i evropskog takmičenja.

Čarls Dženkins i u drugoj sezoni u crveno-belom dresu sa zadovoljstvom vozi model Honda CR-V:

  • Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja – uspešnih sa uspešnima.

Ugovor između KK Crvena zvezda mts i brenda „Honda“ potpisan je do kraja ove sezone.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar