Verujte mi da sam pio po nekoliko dana zaredom, samo sam menjao barove. Trebalo mi je vremena da dođem sebi i da shvatim da imam veliki problem, kaže Žo Alves de Asis Silva u emotivnoj ispovesti
Nekadašnji napadač Mančestersitija i reprezentacije Brazila Žo Alves de Asis Silvaprolazi kroz teške trenutke u svom životu, bori se za zavisnošću od alkohola, koja ga je dovela do samog dna.
Žo je 2008. godine stigao u Mančester za 19 miliona funti iz CSKA, ali nikada nije uspio da se dokaže na Etihadu. Nakon togas dosta uspeha je nosio dres Evertona, ali se ubrzo odlučio vratiti u Brazil. Dobrim igrama u AtletikoMineiru izborio je poziv u reprezentaciju Brazila za Svetsko prvenstvo 2014. godine.
Međutim, dve godine nakon toga Žo se ponovo nalazi u centru pažnje sportskih medija, ali ovog puta ne zbog svojih partija iako još uvek ima ugovor sa kineskim Đangsuom. Brazilac je imao velikih problema sa alkoholom što je ostavilo trag na njegovoj karijeri, a što je on i priznao u emotivnoj ispovesti, gde je otkrio da je jedva preživeo.

  • Kada dođem sa treninga uvek se napijem sa ženom i prijateljima. Alkohol me terao da radim stvari koje nikada ne bih da sam trezan. Posle nekog vremena shvatite da ste došli na mesto gde ne želite da budete. Verujte mi da sam pio po nekoliko dana zaredom, samo sam menjao barove. Trebalo mi je vremena da dođem sebi i da shvatim da imam veliki problem. Tek kasnije sam saznao da ne bih preživio ovaj tempo da sam nastavio“, rekao je Žo u emotivnoj ispovesti za brazilske medije.

Podsećanja radi tokom leta se pominjala mogućnost da baš Žo Alves de Asis Silva pojača Crvenu zvezdu o čemu su pisali kineski medji, ali jedan od njegovih agenata Milonja Đukić je to demantovao za “Novosti”.
Sport.ba
Izvor i foto

Translate »