Impresioniran sam halom, takmičenjem, Beogradom – izjavio Sergej Bubka

Bubka je čestitao svima koji su u timu za organizaciju Evropskog prvenstva.
Legenda svetske atletike, Sergej Bubka, danas kao potpredsednik svetske atletske federacije u beogradskoj areni je od prvog dana, uživa u takmičenjima i rezultatima.
Zajedno sa prvim čovekom svetske atletike, Sebastijanom Kouom i čelnim ljudima našeg saveza Veselinom Jevrosimovićem i Slobodanom Brankovićem bio je gost premijera Aleksandra Vučića i ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.
Bubka ne krije zadovoljstvo organizacijom i izgledom prvog jednog velikog atletskog prvenstva u najvećoj dvorani na Balkanu.
Foto: Marko Todorović
Impresioniran sam.
– Pohvalio bih vrhunsku organizaciju koja se vidi i na samom takmičenju. Ambijent je fantastičan, urađen je jako dobar i veliki posao i voleo bih da čestitam celom timu koji je radio na ovom projektu.
Tek očekujem izazove u nastavku prvenstva – vidno raspoložen i nasmejan rekao je Sergej Bubka, inače 21 godinu vlasnik svetskog indoor rekorda u skoku motkom (visina 6,15  metara).
Naravno, Ukrajinac je i dalje je nenadmašan na otvorenom. Njegov skok od 6,14 metara je i dalje nebeska granica za sve skakače. Taj skok je ostvario 1994. godine.
Izvor i foto: Telegraf

Započnite diskusiju

Ostavi komentar