Iskreno priznanje Đokovića: Išao sam glavom kroz zid, jednom je i ovo moralo da se desi

Priznanje Novaka Đokovića – Srpski teniser ističe da se nije obazirao na signale koje su mu davali telo i um i da mu je bio potreban odmor

Srpski teniser Novak Ðoković svestan je da ne igra na nivou na kojem svi očekuju i da mu je na neki način drago što se nalazi u takvoj situaciji jer je počeo da ispituje određene stvari.

Mučim se sa formom, nikada nisam bio u ovakvoj situaciji. Doživeo sam mnogo uspona, a prvi put mi se dešava da sedam meseci u nizu ne osvojim turnir. Svestan sam da ne igram na svom najvišem nivou, ali moram da ostanem pozitivan. Nekad je moralo i ovo da se desi i drago mi je što je tako jer sam počeo da se ispitujem – rekao je Ðoković za BBC.

On je dodao da razume da se stvari menjaju i da je neophodno da se prilagodi na mnogobrojne uslove.

Nemam više 20 godina, svake godine se stvari menjaju. Išao sam glavom kroz zid nekoliko puta jer je bio samouveren, nisam se obazirao na signale koje su mi davali telo i um. Bio mi je potreban odmor – poručio je Novak.

Prema njegovim rečima velika je stvar što pored sebe ima legendarnog Amerikanca Andrea Agasija, ali da još uvek nije siguran da li će nastaviti saradnju posle Vimbldona.

Biće sa mnom pre i tokom celog Vimbldona. Mnogo mi znači što je uz mene, mnogo mogu da naučim – zaključio je trenutno četvrti teniser sveta. Ðoković kreće sezonu na travi na turniru u Istbornu protiv Kanađanina Vaseka Pospišila, a njegov meč je na programu nešto posle 12 časova.

Izvor i foto Telegraf

Započnite diskusiju

Ostavi komentar