ISTOČNO SARAJEVO: OKK Slavija ima sjajan odnos sa Savezom!

0
242

Nije dugo trebalo da se košarkaškim krugovima pročuju kritike na rad Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Kako imamo informacije, to je stiglo i do samog vrha KSRS, a pojedinci su izuzetno loše protumačili kritike, te pomislili kako iza svega stoji OKK Slavija, što je daleko od istine.

Kako bismo otklonili tu nedoumicu, prenosimo stav OKK Slavija 1996.

– Povodom tekstova u kojima se kritikuje rad Saveza, mi kao klub moramo da se ogradimo od toga i niti na jedan način nismo učestvovali u njihovim pisanjima i dijelu gdje se pominje naš klub. Imamo odličnu saradnju sa Košarkaškim Savezom Republike Srpske. Bilo je sudijskih grešaka, ali će sudijska komisija da utvrdi koliko i na čiju štetu. Napominjemo da se sve utakmice Prve lige Republike Srpske snimaju i Savez vrši kontrolu svih utakmica, poručili su iz OKK Slavija iz kojeg takođe napominju da kao što imaju dobru saradnju sa KSRS, tako imaju i sa našim portalom, ali da to nema nikakve veze sa tekstom objavljenim na našem portalu.

Oni dodaju da je tačno da je utakmica protiv Borca izazvala mnogo pažnje, naročito nakon što je emitovana snimka ove utakmice na Elti TV, ali da vrućih glava, baš kao što je rekao i trener Goran Šehovac poslije utakmice, ne žele komentarisati suđenje.

– Digla se velika prašina oko ove utakmice, naročito nakon televizijskog emitovanja. Doveden je u pitanje kvalitet suđenje. Kada se radi o voljenom klubu onda subjektivnos preovaladava, tako mi ne želimo vruće glave ništa da komentarišemo. U pravu je bio trener Goran Šehovac kada je u izjavi poslije utakmice rekao da ne želi da komentariše suđenje “vruće glave“ jer se zaključci moraju donijeti hladne glave. OKK Slavija se trudi da svojim igračima obezbijedi što kvalitetnije uslove, i da se gosti osjećaju ugodno na utakmicama, a u ostalo ne želimo da ulazimo.

Dakle, iako niti jednog momenta klub OKK Slavija nije učestvovao u pisanju teksta na našem portalu, što bi svako ko razmišlja mogao i da zaključi, sada smo objavili zvaničan stav kako pojedinci ne bi imali pogrešnu percepciju samog teksta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here