Radio Sport

Jedini sportski radio u regionu!

Iz Vojvodine pisali gradonačelniku…

Direktor Omladinske škole i sekretar stručnog štaba zamolili gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da okupi predstavnike kluba i sa njima razgovara povodom novonastale situacije.
Burni dani u Vojvodini.
U toku prethodne nedelje, novosadski superligaš ostao je bez kompletnog Upravnog odbora i sponzora, pošto su klub napustili predsednik Vojislav Gajić i “prvi čovek” Poslovnog tima Dragoljub Zbiljić nakon što nije prošao njihov predlog Statuta, da bi revoltiran novonastalom situacijom otišao i trener Nenad Lalatović.
On je u petak razgovarao sa preostalim predstavnicima kluba (direktor i generalni sekretar) i na kraju odlučio da podnese ostavku jer “više nema snage da se bori”.
Sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za sredu (16 časova, amfiteatar “SPENS-a”) i na njoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik Upravnog odbora, kao i njegovi članovi.
Za sada nema kandidata za najvišu funkciju, a zaposleni u Vojvodini pisali su tim povodom gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću.
U pismu koje potpisuju direktor Omladinske škole “Ilija Pantelić” Dušan Grujić i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević poziva se gradonačelnik da organizuje sastanak na kome će okupiti predstavnike kluba (direktor Dunđerski, predsednik Skupštine Davidov i članovi Uprave u ostavci) i zajedno sa njima pronaći zajedničko rešenje za “ozdravljenje Vojvodine”.
U pismu su takođe zamolili gradonačelnika da svojim autoritetom utiče na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane u klubu “jer je to čovek kome zaposleni apsolutno veruju”.
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: