IZAŠAO IZ BOLNICE: Donald počeo s treningom!

0
381

„Deluje zastrašujuće jer sam u bolnici proveo nekoliko dana, ali sam u potpunosti zdrav“, rekao je kapiten Crvene zvezde i najavio da će uskoro oboriti rekord Kadua Mendeša

„Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što je trebalo. Zato sam se toliko i zadržao“, rekao je sa osmehom dobro raspoloženi kapiten Crvene zvezde, Mičel Donald, po izlasku iz Kliničkog centra Srbije.

Holanđanin je poručio zvezdašima da ne brinu, istakao je da je u potpunosti zdrav i da se nada da će uskoro oboriti rekord Kadua Mendeša i postati apsolutni lider po broju nastupa u crveno-belom dresu, kada su stranci u pitanju.

On je potom ponovio ono što je, u danu kada je javnost saznala da je primljen u bolnicu.

„Nisu ništa pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav! Srce radi kako treba, nema problema sa drugim funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam nekoliko dana proveo u bolnici, ali to je samo zbog ispitivanja koja sam imao svakodnevno“, dodao je i nadovezao se:

„Od danas sam već na treninzima, ali sledi nam i pauza za utakmice reprezentacije pa ću moći malo i da se odmorim“.

Bez Donalda, bez pobede

Crvena zvezda u dve utakmice bez Donalda nije zabeležila pobede. Prvo je u nedelju u Superligi bilo 1:1 sa Napretkom, a potom je lider šampionata u sredu u Šapcu ispao iz Kupa nakon što je, posle 0:0 u 90 minuta, Mačva bolje izvodila penale – 5:4.

Sudeći prema ovoj izjavi, ukoliko sve bude u redu Donalda bi trebalo očekivati na terenu ponovo 31. marta u Lučanima, kada crveno-beli budu krenuli u poslednji juriš ka tituli.

Donald je ispričao da se ništa dramatično nije dogodilo prošlog petka, već da je osetio vrtoglavicu nakon čega je supruga pozvala hitnu pomoć.

„Bilo je malo i panike“, priznao je 29-godišnji vezista, koji je pretrčao preko 1.000 kilometara noseći crveno-beli dres 104 puta od dolaska iz Mordovije u januaru 2016. godine.

„S obzirom na to da sam profesionalni fudbaler, a da svi znamo šta se događalo poslednjih dana u Evropi, odmah su me uputili u Klinički centar“, dodao je i rekao da osoblju u ovoj prestoničkoj zdravstvenoj ustanovi duguje veliku zahvalnost zbog ljubaznosti i profesionalizma.

Za kraj, rekao je da jedva čeka da stigne kući i zagrli svoje devojke.

„Njima je ovo teže palo nego meni“, rekao je Mičel o supruzi Ezri i kćerkicama Zulaj i Džej, koja je rođena u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here