Janoneova bukvica Lorencu: Horhe, "dukati" se vozi srcem!

Horhe Lorenco dobio dobronamerne instrukcije – Čovek koji poznaje „domestiči“ poručuje novom članu Dukatija da ne bi trebalo da se bori s motociklom već da oseti njegovu specifičnu dušu.
Najdobronamernije se Andrea Janone preko medija iz Suzukijeve busije obratio Horheu Lorencu iz Dukatijevog tabora. On iz iskustva sa „domestiči“ motociklom kaže da Španac ne bi trebalo da prilagođava motocikl sebi, već da oseti njegovu suptilnost vozi po osećaju.
„Adaptirati se na ‘dukati’ je zaista veliki zadatak. To je motocik za koji je potreban dosta drugačiji stil vožnje. To mislim jer poslednjih godina se dosta toga prilagođavalo. ‘Dukati’ zahteva specifične veštine, a takođe poseduje potencijal da bude konkurentan. Potrebno je pronaći način kako da se izvuče najbolje iz njega“, tvrdi Janone, a onda se direktno obraća Lorencu.

„Slušaj me, moraš da se adaptiraš na novu situaciju što je pre moguće, instinktivno kao što si radio na prethodnoj mašini. Ako te instinkt tera da voziš kao nekad… E, onda propuštaš mnoge prilike za poboljšanje“, stoji u Janoneovoj izjavi.
(Foto: Action Images)
Izvor: Mozzartsport

Započnite diskusiju

Ostavi komentar