Jorovićeva i Stojanovićeva zaustavljene na startu kvalifikacija za RG

Zaustavljene na startu RG – Ivanu je u prvom kolu savladala Ana Blinkova sa 7:6 (7:4), 6:0, dok je Nina izgubila od Lusi Hradecke sa 6:1, 6:1

Završile su Ivana Jorović i Nina Stojanović takmičenje na Rolan Garosu u prvom kolu kvalifikacija

Bolja od Ivane je bila Ana Blinkova (Rusija) sa 7:6 (7:4), 6:0, dok je Nina izgubila od Čehinje Lusi Hradecke sa 6:1, 6:1.

Jorovićeva je svoje šanse propustila u prvom setu gde je tri puta oduzimala servise protivnici, vodila sa 5:4, servirala i propustila dve set lopte. Ruskinja je vratila brejk, ali ga već u narednom gemu izgubila, ali Ivana ni iz drugog pokušaja nije uspela svojim servisima da stigne do vođstva u setovima.

U taj-brejku je Blinkova bolje počela, povela sa 3:0 i tu prednost sačuvala do kraja odlučujućeg gema. A, u nastavku meča Jorovićeva izgleda nije uspela da zaboravi na propuštene šanse, a sve to je njena rivalka iskoristila i zakazala duel sa sunarodnicom Aleksandrom Panovom.

Za razliku od Ivane, u Nininom meču se pitanje pobednika nije postavljalo ni u jednom momentu. Iskusna Hradecka (32) je kontrolisala meč od prvog do poslednjeg poena i prošla u narednu rundu.

Sledeća protivnica biće joj Kristi An (SAD).

Izvor i foto Novosti

Započnite diskusiju

Ostavi komentar