JOŠ JEDNA BOMBA NA MARAKANI! Holanđanin stiže u Zvezdu!

Crvena zvezda sprema novo pojačanje u završnici prelaznog roka! Rišairo Živković je vrlo blizu odluke da zaigra u Srbiji…


Pojačanje za grupnu fazu Lige Evrope trebalo bi da bude brzonogi holandski fudbaler Rišario Živković (24) koji je u završnim pregovorima sa Zvezdom!

Već ovog vikenda će Živković biti u Beogradu kako bi utanačio sve detalje, a ako ne bude prepreka obući će crveno-beli dres.

Postojeći ugovor sa kineskim Čangčunom ističe u decembru, s tim da postoji mogućnost da ga ranije raskine i dođe u Zvezdu!

Živković je važio za najtalentovanijeg igrača u Holandiji u generaciji ’96, ali do sada nije napravio karijeru kakva se očekivala od njega. Nakon što je zablistao kao tinejdžer u dresu Groningena, prešao je 2014. u Ajaks u kome nije mogao da dođe do izražaja. Išao je na pozajmice u Viljem II i Utreht, da bi potom zablistao u belgijskom Ostendeu.

Bio je i na pozajmici u Šefild junajtedu u kome se nije snašao, tako da se vratio u Čangčun…

Podsetimo, Živković je rođen 1996. godine u Asenu, a nosi majčino prezime. Otac iz Kurasaoa ih je napustio kada je bio dečak, a uprkos pokušajima FSS da zaigra za Srbiju – to se nije desilo i igrao je za mlađe reprezentacije Holandije.

Onlajn novinar i publicista. Pionir ekologije i nezavisnog onlajn novinarstva u Srbiji, u službi istine, naroda, prirode i pravde. Osnivač Serbian Media Network medijske mreže.

Započnite diskusiju

Ostavi komentar