JOŠ KORAK DO SPEKTAKLA Konor Mekgregor stavio potpis na dvoboj sa Flojdom Mejvederom!

Korak do spektakularnog meča – Šampion UFC-a Konor Mekgregor tvrdi da je potpisao svoj deo ugovora o meču sa bokserskim prvakom Flojdom Mejvederom.

Irac je još krajem 2016. nagovestio da bi do ovog spektakla moglo da dođe, i to nakon što je savladao Edija Alvareza i tako kao 28-godišnjak postao UFC šampion sveta u dve „težinske“ kategorije. Tada je rekao da bi protiv Mejvedera koristio samo bokserske tehnike, ne i ostale borilačke veštine koje zna, a njegovom potencijalnom rivalu se ideja više nego svidela. I, izgleda da je Mekgregovorv bokserski duel sa 12 godina starijim Amerikancem definitivno na pomolu.

„Najvažnije je da je ovaj istorijski ugovor i zvanično potpisan. Bar sa moje strane“, naveo je Megregor.

Dejna Vajt, predsednik UFC-a, naglašava da je sada preostalo da se svi detalji dogovore i sa američkim bokserom.

„Ovog časa počinjem da radim na dogovoru sa zastupnicima Flojda Mejvedera. Ako se dogovorimo sa Alom Hejmonom (Mejvederov savetnik), onda će se ova borba sigurno i održati“, poručuje Vajt.

Flojd Mejveder

Foto: floydmayweather / InstagramFlojd Mejveder

Flojd Mejveder je u septembru 2015. otišao u boksersku penziju i to kao neporažen u 49 borbi. Iako je isprva odbijao ponude da se vrati u ring, kada je čuo šta je poručio Megregor, najpre je rekao da nema ništa protiv. Sada se i on sprema za spektakl.

„Postoji samo jedna borba koja ima poslovnog smisla. Napuštam penziju jer sam biznismen i hoću da pružim svetu ono što on želi da vidi. Mekgregor je borac, a i ja sam borac. Našu borbu bi voleli da vide svi živi“, rekao je Mejveder ove srede, dan pre nego što je Konor Mekgregor stavio potpis na ugovor o pomenutom meču.

(Darko Nikolić)

Izvor i foto Blic 

Započnite diskusiju

Ostavi komentar