Kokeza: FSS je ozbiljna organizacija, nećemo menjati pravila u toku sezone!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da se pravila u domaćem fudbalu neće menjati tokom sezone.

„Fudbalski savez Srbije je ozbiljna i nezavisna organizacija koja ne podleže bilo kakvim pritiscima i koja se pridržava važećih pravila i propisa. Samim tim nijednog trenutka nismo razmatrali bilo kakve promene tokom sezone“, rekao je Kokeza.

Predsednik FSS-a rekao je da je savez otvoren za svačije predloge.

„Isto tako uvek smo otvoreni za predloge klubova, kako Crvene zvezde i Partizana, tako i ostalih koji imaju značajnu ulogu u srpskom fudbalu, navodi prvi čovek FSS-a.

Prethodno su se o promeni pravila u domaćem prvenstvu oglasili trener Partizana Aleksandar Stanojević i Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

„Naglasio bih da nijednog trenutka sa rukovodstvom Crvene zvezde nisu vođeni formalni ili neformalni razgovori o promeni pravila o broju stranaca. O tome sam neformalno razgovarao sa direktorom Partizana, ali bez bilo kakvih inicijativa da se tako nešto promeni u ovom momentu. Ukoliko u budućnosti FS Srbije zvaničnim putem dobije takve zahteve, onda ćemo ih razmatrati pred oragnima Saveza koji su za to odgovorni“, zaključio je Kokeza.

About Dejan M. Andrić 1567 Articles
Onlajn novinar i publicista. Pionir ekologije i nezavisnog onlajn novinarstva u Srbiji, u službi istine, naroda, prirode i pravde. Osnivač Serbian Media Network medijske mreže.

Započnite diskusiju

Ostavi komentar