Pred košarkašicama Radničkog je velika šansa da naprave prekretnicu u tekućoj sezoni Prve ženske lige Srbije i prekinu seriju od sedam uzastopnih poraza. Kragujevčanke će u sredu od 17 sati, u hali „Gordana Goca Bogojević“, odmeriti snage sa subotičkim Spartakom, koji takođe čeka na prvu pobedu u ovoj takmičarskoj sezoni.

Loši rezultati u dosadašnjem delu takmičenja nisu demoralisali izabranice trenera Nenada Milovanovića, koje sa neskrivenim entuzijazmom iščekuju predstojeći duel sa subotičkim „golubicama“, u kome vide idealnu priliku da konačno „razbiju led“ i uknjiže prvi prvenstveni trijumf.

– Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica u sredu protiv ekipe Spartaka, ali verujem da smo bolji tim i da ćemo to pokazati i na terenu. Mislim da smo u nekim prethodnim utakmicama pravili mnogo grešaka, koje su nas skupo koštale, ali ne treba da se osvrćemo unazad, već da gledamo isključivo ka napred i idemo korak po korak ka ostvarenju zacrtanih ciljeva. Verujem u našu ekipu i trenere, i mislim da je konačno kucnuo trenutak za prvu pobedu u sezoni, ne krije optimizam Jelena Prvulović, kapiten kragujevačkog tima.

Izvor: Pressek.rs

Translate »