LEŠNICA: BORAC SPREMAN ZA NASTAVAK PRVENSTVA! (Video)

0
468

Fudbaleri Borca iz Lešnice, posle zimske pauze pripreme za nastavak takmičenja u okviru Zonske lige „Drina“ započeli su već 20.01.2018.godine * Pod vođstvom šefa struke Zorana Vasiljevića Veze, prva sedmica priprema obavljena je u sportskoj hali u Lešnici, a zatim se izašlo na teren stadiona u Lešnici

Što se tiče igračkog kadra, okosnica tima je zadržana. Klub su napustili Milan Pavlović (Sinđelić Lipnica), Radić Nemanja (Mladost Prnjavor) i Aličić Eniz. Dolazaka takođe nije bilo puno, a tu je povratnik Sunajko Momčilo koji je nastupao za FK „Borac“ dok se takmičio u Mačvanskoj okružnoj ligi, a dolazi iz FK „Mladost“ Bački Jarak. Osim Sunajka, klubu je pristupio i golman Mitrović Nikola (FK „Mladost“ D.Dobrić) kao i dva bonus igrača, Đorđević Nemanja, igrač 2001.godište, ponikao u FK „Borac“ a dolazi iz FK „Rad“ Beograd i Suljić Dejan (FK „Rađevac“ Krupanj).

Loši vremenski uslovi nisu uticali na rad ekipe, ali su uzrokovali da se od planiranih sedam pripremnih utakmica odigra do sada samo četiri.

Prva pripremna utakmica odigrana je protiv ekipe FK „MLADOST“ Prnjavor prošlogodišnjeg ljutog rivala za ulazak u viši rang. Rezultat je bio ubedljiv 5:0 a golove su postigli Marjanović Pavle, Milutinović Nikola, Sunajko Momčilo, Matić Goran i autogol gostiju.

Druga pripremna utakmica odigrana je protiv člana prve lige Republike Srpske, ekipe FK „DRINA“ iz Zvornika. Nakon velike borbe rezultat je bio 4:0 a golove su postigli Ilić Mladen, Nikolić Nikola, Mićić Marko i Matić Goran.

Za treću pripremnu utakmicu rival je bio član Srpske lige grupa Zapad FK „LOZNICA“. Rezultat utakmice je 1:1, a strelac je bio Milutinović Nikola.

Borac – Loznica

U četvrtoj pripremnoj utakmici gost je bio takođe član Srpske lige grupa Zapad, FK „PROVO“ a pobeda je bila ubedljiva 3:0. Golove su postigli Milutinović Nikola, Ilić Mladen i Sunajko Momčilo.

U planu je da se odigra još jedna utakmica, kao generalna provera pred nastavak prvenstva. Do tada ekipa radi uprkos lošem vremenu i biće u potpunosti spremna za nastavak prvenstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here