Ljulj promašio produžetak, CSKA na 6-0!

Teško dobijenu utakmicu umalo je u produžetke uveo De Kolo koji je poklonio loptu gostima i dao im šansu za produžetak.
Kada je CSKA serijom 28:5 rezultat 11:23 pretvorio u vođstvo od 39:28, delovalo je da šampion Evrope ide ka rutinskoj pobedi u u 6. kolu Evrolige.
Ali, Real Madrid do kraja dokazao je da ima kvalitet da se ove sezone nosi sa vlasnikom šampionskog prstenja…
Tek u poslednjem minutu utakmice, CSKA je sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja i dobrom odbranom na drugoj strani uspeo da slomi otpor svog prethodnika na tronu, mada je i to sve došlo u pitanje kada je Nando De Kolo, na tri sekunde pre kraja, uručio loptu u ruke gostima i pružio Serhiju Ljulju šansu da izbori produžetak.
Njegova „do or die“ trojka iz ugla nije ušla, jeste „popravka“ Gustava Ajona, ali to su bila samo dva poena za konačnih 91:90 (17:26, 32:12, 24:30, 18:22).
HIGHLIGHTS VIDEO 
Ruski predsatvnik je tako zadržao „savršen skor“ u prvih šest kola Evrolige, i jedino oni nemaju poraz, a uprkos kiksu u poslednjim trenucima utakmice njihov najbolji igrač je bio Nando de Kolo koji je upisao 35 indeksnih poena.
Kada se to „prevede“ na kategorije: 28 poena, 6 skokova i 2 asistencije!
Naš Miloš Teodosić je doprineo sa 15 poena i 6 asistencija (loše je šutirao za tri poena 1/7), dok su još Nikita Kurbanov (13) i Kajl Hajns bili dvocifreni.
U ekipi Real Madrida najviše je postigao Serhio Ljulj (21).
Pročitajte sve rezultate i tabelu posle 6. kola Evrolige.
KOMPLETNA STATISTIKA:


Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar