Luburić kod Vukovića u Japanu!

Nakon što se u Poljsku iz Japana vratio povređeni Bartoš Kurek, ekipa Dži Ti Tandersa iz Hirošime (šampioni u sezoni 2014/15), morala je u potragu za novim korektorom.
Izbor je pao na reprezentativca Srbije, Dražena Luburića (23, na slici), koji je već stigao u „Zemlju izlazećeg sunca”, gde će danas biti predstavljen novinarima i navijačima ovog kluba.
– Sve se odigralo munjevitom brzinom. LJudi u Belhatovu su mi ponudili sporazumni raskid ugovora i mogućnost da odem u Japan, što sam odmah prihvatio. Sigurno je da ću tamo imati priliku da igram, da napredujem, a moram da priznam da nije zanemarljiv i finansijski momenat – poručio je juče iz Japana korektor reprezentacije Srbije, koji je ovog leta predvodio našu reprezentaciju do titule pobednika Svetske lige.
Na turniru u Krakovu, Luburića je primetio i njegov novi trener, Veselin Vuković, nekadašnji selektor Srbije i Crne Gore.
– Vuković je ovde pune tri godine i siguran sam da ću uz njegovu pomoć još brže napredovati. Liga počinje 22. oktobra, nadam se da neću imati problema da se uklopim u novi sistem igre – zaključio je Luburić.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar