LUDILO: Aca Lukas vodi Dinamo iz Vranja?!

0
969

Nova sezona, novi i predsednik * Dinamo iz Vranja će prvi put igrati u Superligi Srbije, a tamo bi trebalo da ga povede kontroverzni pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukac

Folk pevač je prvi, moguće i jedini kandidat kluba iz Vranja da sedne u fotelju u kojoj se trenutno nalazi Dragan Antić Recko, koji ujedno obavlja i funkciju šefa stručnog štaba.
Ako Aca Lukas ne može da nam pomogne, ne znam ko može. Kako gradski čelnici jednostavno ne žele da nam pomognu, moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Nekima je, prosto, krivo što je Dinamo postigao ovaj uspeh, a nisu svesni koliko Vranje kao grad dobija našim plasmanom u Superligu Srbije“, predočio je Dragan Antić.

Podsećamo da je Lukas svojevremeno bio član Upravnog odbora Crvene zvezde, pa predsednik tadašnjeg prvoligaša Timoka, a bio je i jedan od čelnika Sporta, neposredno pre gašenja pomenutog sportskog dnevnika. Ako prihvati ponudu Dinama imaće zadatak da sredi nimalo zavidnu finansijsku situaciju.
Najviši gradski čelnici nikada nisu došli ni na jednu utakmicu Dinama, niti znaju gde mi igramo, pa bi možda trebalo da im ugradimo navigaciju da bi znali kako da stignu do stadiona“, oštar je Antić.

Rekonstrukcija Gradskog stadiona započeta je prošle godine i to sredstvima Evropske unije, međutim, radovi su nekoliko puta obustavljani. Otuda još niko ne može da garantuje da će Dinamo Superligu da igra pred svojim navijačima, pa je jasno da će u uvodnih nekoliko superligaških kola biti domaćin na terenu Radnika u Surdulici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here