MESEC DANA DO ATLETSKOG SPEKTAKLA: Sve ide po planu, i organizacija i pripreme za Ivaninu novu titulu! (VIDEO)

0
220
Printskrin: Telegraf

Direktor preduzeća „Beograd 2017“ Slobodan Branković uverava da će Kombank arena biti najlepša atletska dvorana

Mesec dana je ostalo do najvećeg sportskog spektakla u Beogradu ove godine! Pripreme za atletsko dvoransko Evropsko prvenstvo ulaze u završnu fazu – to važi i za samu Kombank arenu, ali i sve atletičare, na čelu sa našom šampionkom Ivanom Španović.

Da sve ide po planu kada je organizacija u pitanju, potvrdio je i Slobodan Branković, direktor takmičenja koje se održava od 3. do 5. marta.

– Mogu da kažem da sve ide kako smo planirali svojim tokom, bez ikakvih neplaniranih situacija.

Arena će biti prava, najlepša atletska arena. Kada budete videli goste, atletske legende koje su obeležili prvenstva u poslednjih 30-40 godina, oduševićete se. Svakako znate da najviše očekujemo od naših atletičara. Neće biti lako, strahovit pritisak će biti pred 12.000 ljudi. Nadam se da će ovo biti uvertira za 2020. godinu, kada planiramo da organizujemo Svetski šampionat – rekao je Branković.

Španovićeva se zahvalila na podršci i pozvala sve da budu deo atletskog spektakla.

– Ja sam presrećna činjenicom da sam sportistkinja koja je doživela da bude organizitor jednog ovako velikog takmičenja. Sigurna sam da će biti kako smo planirali, i da budem na nivou i potvrdim titulu evropske prvakinje. Zovem vas sve u Arenu, da budete deo prelepe priče, i vidite šta je atletika i zbog čega smo tako uspešni.

– Rad je nešto što nas motiviše i što volimo. Nije lako, ali zato smo svi zajedno tu – rekla je Ivana i objasnila šta je problem u motivaciji mladih.

– Najveći problem je što mladima fali strpljenje, mladi nisu sigurni čime bi se bavili, tu je nedostatak pažnje koncentracije, požrtvovanosti i predanosti. Želja je jedno, ali ono što dovodi do uspeha je nešto sasvim drugo – poručila je naša šampionka.

Pogledajte celo obraćanje.

(Telegraf.rs)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here