Radio Sport

Jedini sportski radio u regionu!

Milošević: Prekretnica u 2017, plasman na SP glavni cilj

BEOGRAD – Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević izjavio je danas da bi 2017. godina mogla da bude prekretnica za domaći fudbal i da je plasman na Mundijal u Rusiji glavni cilj.
“Imamo velike ciljeve u novoj godini i oni mogu da znače prekretnicu. Primarna stvar je rezultat A selekcije i plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji mnogo bi značio. Siguran sam da ćemo mi iz Saveza učiniti sve da fudbalerima i stručnom štabu napravimo odlične uslove”, rekao je Milošević na svečanosti dodele Zlatnih lopti FS S.
Milošević uspeh očekuje i od mlade teprezentacije Srbije na prvenstvu Evrope u Poljskoj.
“Momci su u prethodnom periodu bili prvaci evrope i sveta, znaju kako se osvajaju trofeji. Iaki je plasman na šampionat uspeh, očekujem puno i na turniru. Mlađe selekcije su nas navikle na velike rezultate”.
Prema njegovim rečima FS S u 2017. ima mnogo projekata, među kojima se izdvaja regularnost u dve najjače lige kod nas.
“Na to ćemo posebno bratiti pažnju. Biće promena oko sistema takmičenja, u cilju poboljšanja kvaliteta i regularnosti”, rekao je Milošević i najavio izgradnju novog admnistrativnog centra FS S i veliki korake ka izgradnji Nacionalnog stadiona.
“Preduzeli smo mnogo stvari, nadam se da će u 2017. biti konačcno približavanje izgradnji. Stadion nije bitan samo za Savez, već i za klubove kako bi izbegli moguće probleme u međunarodnim takmičenjima zbog infrastrukture”, zaključio je Milošević.
Izvor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: