Milovanović najdugovečniji trener u Super ligi

Samo pet klubova nije menjalo trenere u dosadašnjem toku sezone
Miodrag Božović će ipak, ostati šef stručnog štaba Crvene zvezde, iako se u jednom trenutku njegov odlazak činio kao gotova stvar. Grof će imati priliku da sa crveno-belima na proleće osvoji drugu uzastopnu titulu.
Nenad Milovanović je u Mladosti dugo godina mnogo više od glavnokomandujućeg na klupi i uvek isključivo od njega zavisi da li će ostati na klupi Lučanaca. Sa tri uzastopne sezone na klupi superligaša iz Dragačeva Milovanović je i rekorder u društvu najboljih.
Andrej Černišov je lane ostavio Subotičane u eliti. Spartak Ždrepčeva krv je jesen završila na osmom mestu i ruski stručnjak zaslužio je neograničeno poverenje čelnika kluba sa severa Bačke.
Milan Rastavac je Radnički za dve godine od davljenika proizveo u jednog od najboljih superligaša. Loš finiš jeseni doveo je u pitanje plasman Nišlija u plej-of, ali na to su najviše uticala previranja u klupskom rukovodstvu.
Nenad Vanić je već drugu sezonu u Metalcu. Milanovčani će teško do osmog mesta, ali to za njih preveliki zalogaj u ovom trenutku i nemaju razloga da menjaju stručnjaka sa kojim su se sredinom 2015. vratili u Super ligu.

Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar