Muslin odabrao – Ovih 11 počinju duel sa Moldavijom!

Dan uoči druge utakmice koju će reprezentacija Srbije odigrati u okviru kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, selektor Slavoljub Muslin otkrio je karte i obelodanio ko su igrači koji će početi meč u Kišinjevu.

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Kišinjev gde je u četvrtak od 20.45 očekuje drugi meč u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
„Orlovi“ će večeras od 18 časova započeti poslednji trening pred duel sa Moldavijom, a selektor Slavoljub Muslin nije imao šta da krije pa je već obelodanio startnu postavu za sutrašnji meč.
Selektor se odlučio za tri promene u startnoj postavi, gledajući prethodni takmičarski meč sa Republikom Irskom, pa će tako duel u Kišinjevu početi Vladimir Stojković, Aleksandar Kolarov i Nikola Maksimović, trio koji nije bio u kombinaciji za prethodnu utakmicu.
Golman Notingem Foresta vraća se među stative posle pauze zbog nedostatka takmičarskih mečeva, dok će Aleksandar Kolarov ponovo biti u timu jer je odradio suspenziju.
Nikola Maksimović nije bio na prethodnom spisku Slavoljuba Muslina, ali se posle promene sredine i perioda adaptacije na novu sredinu vraća u jato „Orlova“.
Mesto u startnoj postavi tako su izgubili Predrag Rajković, Jagoš Vuković i Filip Mladenović dok na ostalim pozicijama nije bilo promena.
Evo kako će izgledati sastav Srbije za sutrašnju utakmicu sa Moldavijom koja se igra od 20.45 na stadionu Zimbrua.
Srbija – Stojković, Rukavina, Ivanović, Nastasić, Maksimović, Kolarov, Gudelj, Milivojević, Tadić, Kostić, Mitrović;
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar