Nadal o nedolasku u Beograd: Ne želim da rizik povrede

Rizik od povrede je pravi razlog nedolaska velikog Španskog tenisera u Beograd.

Ostalo je još vremena do konačne odluke, ali će do promene teško doći. To je najvažniji deo godine, počinju turniri na šljaci, a u Beogradu će se igrati na tvrdoj podlozi – rekao je španski teniser.
Srpska publika, kako je bilo i najavljeno, neće imati priliku da uživo vidi jednog od najboljih tenisera ikada Rafaela Nadala. Španski teniser je potvrdio da šanse da dođe u Beograd, na meč Dejvis kupa protiv Srbije, veoma male i da će teško promeniti odluku o neolasku u srpsku prestonicu.
– Zaista ne znam da li ću putovati u Beograd, to je teška sedmica za mene. Razgovarao sam još pre početka sezone sa Končitom Martinez, i tada sam joj najavio da ću sigurno igrati samo prvu rundu takmičenja, pa sam preskočio taj duel sa Hrvatskom zato što sam igrao finale Australijan opena. Ostalo je još vremena do konačne odluke, ali će do promene teško doći. To je najvažniji deo godine za mene, počinju turniri na šljaci, a u Beogradu će se igrati na tvrdoj podlozi. Ne želim da rizikujem povredu – istakao je španski as.
Dejvis kup reprezentacija Španije u četvrtfinalu prestižnog takmičenja gostovaće u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ od 7. do 9. aprila.
Izvor i foto: Novosti

Započnite diskusiju

Ostavi komentar