Najavljena jubilarna, deseta Vip Bič Masters sezona

Jubilarna Vip Bič Masters sezona -Vip mobajl i Odbojkaški savez Srbije najavili su jubilarnu desetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Bič Masters 2017, koje će se ove godine održati u osam gradova Srbije. Uzbudljiva takmičenja i atraktivan sadržaj na terenima učiniće leto nezaboravnim za sve ljubitelje bičvoleja, dok će za najmlađe posetioce biti organizovana besplatna Vip Bič Masters škola odbojke. Drugu godinu zaredom Vip Bič Masters podržava i kompanija Huavej čiji su modeli P10 i P10 Lajt zvanični uređaji sezone.

Nadmetanje za titulu šampiona počeće turnirom u Loznici, od 23. do 25 juna,  nakon toga, Vip Bič Masters karavan stiže u Veliko Gradište, Bač, Zrenjanin, Novi Sad, Sombor i Čajetinu. Finale nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku će tradicionalno biti održano u Beogradu, na Adi Ciganliji, gde će se od 23. do 26. avgusta odlučivati o novim prvacima i prvakinjama Srbije.

„Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da najavim desetu bičvolej sezonu i ujedno izrazim zahvalnost svima, pre svega našim partnerima kompaniji Vip mobajl, što su sve ove godine sa nama i doprinose da ovo takmičenje, kao i popularnost odbojke i bičvoleja iz godine u godinu budu sve veći. Zahvaljujući timskom radu i podršci, uspeli smo da ostvarimo neverovatne rezultate i od Vip Bič Masters-a napravimo takmičenje koje svake sezone okuplja sve veći broj igrača i posetilaca“, izjavio je Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

„U godini jubileja saradnje sa Odbojkaškim savezom Srbije organizujemo i 10. Nacionalno prvenstvo u odbojci na pesku. O uspešnosti ovog takmičenja, najbolje govore pune tribine, kao i rezultati koje naši timovi postižu i na međunarodnim turnirima. Radujemo se, verujem, najuspešnijoj sezoni odbojke na pesku do sada“, rekao je Dejan Turk, direktor kompanije Vip mobajl.

„Poznato je da Huavej veoma vrednuje sportiste i sistem vrednosti koji oni sa sobom nose. Iz tog razloga, veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine deo tima koji ne propušta prilike. Želimo da svojim prisustvom podržimo odbojku na pesku kao sport i zajedno sa našim dugogodišnjim partnerom Vip mobajl podstaknemo jačanje sportskog duha širom Srbije. Verujem da nas sve očekuje sezona koja će biti čista desetka“, dodao je Džeki Zao, regionalni direktor Huavejia.

Izvor i foto RTS

Započnite diskusiju

Ostavi komentar