Neverovatna ispovest Novaka Đokovića pred srpskim novinarima: Mnoge hejtere će biti sramota posle ovih njegovih reči (VIDEO)

Srpski teniser emotivno se obratio srpskim predstavnicima “sedme sile“ u Melburnu

Novak Đoković je već u 2. kolu ispao sa Australijan opena, pošto je u pet setova izgubio od Denisa Istomina.

Posle meča, Novak je najpre stranim medijima objasnio raloge poraza od 117. igrača sveta, da bi pred srpskim novinarima otvorio dušu

SPECIJALNO ZA TELEGRAF IZ MELBURNA, VUK BRAJOVIĆ

Baner AO, Australijan open 2017

Đoković je imao posebno jake reči na kraju. Dao je poruku posle koje će se zapitati mnogi koji ga kritikuju, kao i onima koji likuju posle njegovih uspeha, a nažalost, ima ih.

Istakao je i da ga pritisak javnosti ne dotiče, da je on kovač svoje sreće, a da ostali, uz dužno poštovanje, mogu da nastave da spekulišu, misle, pretpostavljaju, predlažu…

– Živimo u takvom društvu gde se potenciraju ti uspesi rekordi, konstantno se vrši taj pritisak, ali u principu mene to sve manje i manje mene to dotiče, jer nekako, ja sam krojač svoje sudbine i trudim se da živim život prema tim uverenjima, stavovima i filozofiji.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

– Jednostavno, ja se brinem za sebe i radim ono što je u mojoj moći da obogatim svoj život kakvim god sadržajem, a to što će drugi spekulisati, misliti, pretpostavljati, predlagati… to su, s poštovanjem, naravno, njihova mišljenja, i ne želim da budem zarobljen u tome – zaključio je Đoković.

Poslušajte i sami kako je Novak to rekao sa posebnom emocijom u glasu:

(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar