Novak o Pepeu Imazu: Gde ste čuli da je guru!?

Utisci srpskog tenisera nakon pobede u drugom kolu Mastersa u Parizu. Govorio je i o Pepeu Imazu, koji je privukao mnogo pažnje…
Prvi teniser sveta plasirao se u treće kolo turnira u Parizu, na kome brani titulu, pošto je u dva seta bio bolji od Žila Milera iz Luksemburga.
Zadovoljan je kako je sve počelo u Parizu.
„Sve je kako valja, što se tiče tela i igre, a uzimajući u obzir da sam malo oscilirao, nisam imao puno takmičarskih mečeva od Njujorka. Igrao sam na visokom, zadovoljavajućem i čvrstom nivou. Počelo je kako valja, sutra je novi dan“, rekao je Đoković novinarima posle meča.
Upitan da li mu priča oko mogućeg ustupanja prvog mesta na svetskoj rang listi uzima pažnju, Đoković je rekao da se trudi da razmišlja samo o mečevima.
„Pokušavam da se koncentrišem i svu pažnju usmerim na svaki naredni meč. Samo u tom slučaju mogu da se nosim sa svima. Fokus stavljam na sopstveni kvalitet, jer je poslednjih nekoliko meseci donelo mnogo uspona i padova“, rekao je srpski teniser.
Naredni protivnik biće mu Grigor Dimitrov iz Bugarske, za koga je rekao da je veoma talentovan teniser.
„On je već nekoliko godina na turu i sada je mnogo iskusniji. Ima radnu etiku i uvek pokušava da se poboljša. Siguran sam da će biti veoma motivisan da igra dobro protiv mene“, naveo je Đoković.
Mediji su prethodnih dana mnogo pažnje posvetili Đokovićevom timu, a on je rekao da će i Boris Beker i Marijan Vajda biti sa njim na završnom ATP turniru u Londonu, dok je u Parizu sa njim Pepe Imaz.
„Pepe Imaz moj guru? Prvo, ne znam ni gde ste čuli da je guru…“, kazao je Novak Đoković.
I onda nastavio kada su novinari na konferenciji počeli da insistiraju na detaljima.
„A, kao drugo on je već mnogo godina deo mog tima. Radio je sa mojim bratom, a dugo je i on bio teniser. Ceo život je u tenisu, pa mi je jako drago što je došao sa njim da me bodri. Pokušavaju da izmisle priču govoreći da je guru, nazivajući naš rad ovim i onim imenima, a na kraju krajeva ljudi mogu da izmišljaju i osuđuju koliko hoće, nama je to sve smešno“, objasnio je Novak
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar