Novi momenti u Partizanu – Zeka se naljutio?!

Tek što su se koliko-toliko stišale strasti po pitanju borbe za vlast u Partizanu, najnovija odluka aktuelnog rukovodstva mogla bi da izazove i neočekivane posledice.
Kao što smo već objavili ranije danas, Gordan Petrić je isključen iz članstva u Skupštini Partizana odlukom Disciplinske komisije, a zbog “sukoba interesa“, jer je nedavno postao šef stručnog štaba Čukaričkog.
Sam Petrić nije želeo da preterano komentariše ovu odluku, već je novinare uputio na ljude u klubu, a predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić je u izjavi “Novostima“ konstatovao da je Petriću bio ostavljen “razuman rok od sedam dana da učini bilo koji gest koji bi otklonio postojeći sukob interesa“, ali da on to nije uradio, pa su disciplinski organi kluba reagovali na pomenuti način.
Međutim, pomenuti izvor navodi da je ova odluka izazvala ljutnju Žarka Zečevića i da je on “promenio stav prema aktuelnom rukovodstvu“?!
Podseća se da je Petrić dobar prijatelj sa Zečevićem i da je aktuelni šef struke Čukaričkog svojevremeno isticao da je od Zečevića mnogo naučio, tokom obavljanja funkcije generalnog sekretara crno-belih.
Naredni dani pokazaće da li je Zečević zaista ljut i u kojoj meri, a ukoliko bi se odlučio da posle najnovijih događaja okrene leđa aktuelnom rukovodstvu, to bi za njih bio veliki udarac i neočekivani “vetar u leđa“ opoziciji, predvođenoj Nenadom Bjekovićem.
U suprotnom, vladajuća garnitura predvođena Miloradom Vučelićem će najverovatnije uspeti da se izbori za sledeći mandat na čelu kluba.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar