Obradović demantuje: Ne razmišljam o ostavci

BEOGRAD – Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović demantovao je da razmišlja da podnese ostavku na tu funkciju.
„Niti sam podneo ostavku, niti razmišljam o njoj, niti sam sa bilo kim razgovarao o njoj“, rekao je Obradović za Žurnal.
Čovek koji je srpsku Dejvis kup reprezentaciju 2010. godine vodio do najvećeg uspeha, osvajanja „Salatare“ tvrdi da su povod za ovakva pisanja njegove kritike na račun Novaka Đokovića.
„Pretpostavljam da je razlog to što sam kritikovao Novaka zbog nekih poteza. Možda je povod i što sam rekao da ne znam dokle imam ugovor sa Savezom. Ali to nije ništa novo. Uvek je tako bilo i sve je u najboljem redu“, objasnio je Obradović.
Foto Tanjug/ D.Stanković, arhiva
Izvor

1 Comment

  1. Selektor Obradovic poceo davati savete i velike zivotne poruke sto je blago receno
    nefer prema Novaku. Noletova ishrana, dieta, mentalni trening su njegova licna stvar i on nema pravo ni znaje da to komentarise. Smesno je kada Obradovic ponavlja da je on ucestvovao u stvaranju Novaka. Obradovic je tu gde je da doda peskir, vodu ili da lupi nekakvu glupost preko Interneta. Zalsno je da pored toliko bivsih igraca, on ima posao profesionalnog selektora a u zivotu nije odigrao zvanicni teniski mec.

Ostavi komentar