Obradović ponovo ima drugare u Zvezdi! Prihvatio je izvinjenje i otkrio fer plej potez Radonjića!

Zvali su me posle meča Nebojša Ilić i Nebojša Čović i izvinili se, a sa njima imam dobar odnos i oni nisu imali veze sa pogrdnim skandiranjem

Trener Fenerbahčea Željko Obradović prihvatio je izvinjenje KK Crvena zvezda oko vrebalnih uvreda sa tribina na utakmici dva kluba.

Iako je posle meča bio rezigniran zbog vređanja navijača Zvezde, pa je zamerio čelnicima kluba što nisu pokušali da spreče te uvrede, Obradović je ipak u izjavi za “Blic” prihvatio izvinjenje Crvene zvezde i istakao da je ostao u drugarskim odnosima sa crveno-belima.

– Sve što sam rekao u vezi sa navijačima i skandiranjem sa tribina, stojim iza toga da to nije normalno. Posebno me je pogodilo prozivanje upućeno reprezentativcu Srbije Bogdanu Bogdanoviću. Zaista je neko morao da reaguje iz Zvezde.

– Ipak, nakon meča, u svlačionicu je došao moj veliki prijatelj Dejan Radonjić, koji mi se izvinio i nemam šta da mu zamerim. Što se mene tiče, prioritet mu je bio vođenje utakmice i sve je u redu.

Neša Ilić i Nebojša Čović su me zvali i izvinili se. Sa njima imam izuzetno dobar odnos i oni nisu imali nikakve veze sa pogrdnim skandiranjem. Krivo mi je što neko nije reagovao, kao što bih ja uradio da je bila obrnuta situacija- , rekao je Obradović za Blic.

(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar