Obradović: Sve sam ih oženio

Na pitanje kako je bilo na svadbi poslednjeg musketara iz 2010. koji je Srbiji doneo pobednički poen u Dejvis kupu, a koji je u nedelju rekao „da” Aleksandri Đorđević, selektor Bogdan Obradović je bio jasan
– Sjajno. Opuštena atmosfera, baš smo se super proveli. Praktično sve sam ih oženio. Ostali su još Dušan Lajović i Filip Krajinović, ali oni su još mladi. Kada se i oni ožene, možemo da kažemo da se krug zatvorio – rekao je selektor Dejvis kup tima Bogdan Obradović.
Obradović se video sa Novakom na venčanju Troickog i kaže da se Đoković oseća odlično.

  • Bio je izuzetno raspoložen na svadbi, baš kao i Jelena. Oboje su bili slatki, nasmejani, zaljubljeni. Vidi se da uživaju u životu, da im je lepo, da su srećni. Zrače i to se vidi – preneo je Obradović utiske sa svadbe koja je bila u nedelju.

Objasnio je da je ovaj vid odmora savršen za Novaka.
– Ovo je odlično za njega jer predstavlja povratak rutini. Potpuno je opušten, provodi vreme sa prijateljima koje poznaje ceo život kao što su Janko, Viktor ili Nenad, odnosno sa porodicom. I odlično je postupio što je odlučio da ništa ne analizira. Baš sam se obradovao što sam ga video srećnog i zadovoljnog. Vidi se da je odlično raspoložen, da se odlično oseća, da je zadovoljan životom. Jednostavno, čovek je srećan.
Obradović je dodao:
– Ovakav odmor njemu može samo da prija jer se druži sa ljudima koje voli i provodi vreme sa onima koje dobro poznaje i koji dobro poznaju njega. Sve ovo može da ima pozitivan uticaj na njega kada počne da trenira za novu sezonu. Da se na teren vrati pun pozitivne energije i oran za još jednu sezonu.
Izvor i foto
 

Započnite diskusiju

Ostavi komentar