'On je svoje srce dao za crno-bele! Došlo je vreme da mu se zahvalimo…''

Ovim rečima je na zvaničnom sajtu Partizana započeta poruka navijačima crno-belih, a povodom predstojeće utakmice sa PAOK-om, gde će legendarni kapiten Saša Ilić biti u glavnoj ulozi.

Koliko Saša Ilić znači Partizanu i u svojoj 39. godini na terenu, svima je dobro poznato. Iako je prošlo već dve decenije od njegovog debija u crno-belom dresu, klub iz Humske još uvek nije pronašao takvog kreativca koji bi mogao na pravi način da nasledi kapitena kada bude odlučio da okači kopačke o klin.
Verovatno je i on sam toga svestan, pa iz godine u godinu odlaže “penzionisanje“…
Predstojeća prijateljska utakmica između Partizana i PAOK-a u subotu biće praktično posvećena Saši Iliću i svemu onome što je učinio za ovaj klub. Njemu će to biti 791. nastup u crno-belom dresu, dostići će još jednu klupsku legendu, Mocu Vukotića, ali da bi spektakl bio upotpunjen, neophodno je da tribine stadiona u Humskoj budu ispunjene.
Saša Ilić je to zaslužio, baš kao što su i solunska “braća“ zaslužila da ih “Grobari“ pozdrave na pravi način.
Tim povodom, na zvaničnom sajtu Partizana objavljen je svojevrsni poziv “Grobarima“, uz dosta emocija, a “iz pera“ portparolke kluba Bilje Obradović.
Taj poziv navijačima crno-belih, pod motom #salekrozvekove, prenosimo u celini.
“On je svoje srce dao za crno-bele! Došlo je vreme da mu se zahvalimo  i pružimo podršku za sve buduće partije u šampionskom dresu, jer on je jedan jedini, kapiten, Saša Ilić.
Dođi i pokaži svoju  ljubav prema Partizanu na prijateljskoj utakmici Partizan – PAOK u subotu 8.10.2016.godine  od 19:30h na stadionu Partizana i postani deo istorije!
Postani vlasnik limitirane serije ulaznica sa  svojeručnim potpisom Saše Ilića i postavi svoju sliku na kojoj se vidi kolekcionarska karta na Instagram profil partizanbelgrade uz #salekrozvekove.
Budi deo fudbalskog spektakla na kojem će Saša Ilić odigrati svoju 791. utakmicu u dresu Partizana i time izjednačiti rekord legende kluba Momčila Moce Vukotića.
Crno-beli ispisuju istoriju, a ti si deo nje!
Do pobede!“.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar