Otvoreno Balkansko prvenstvo u atletici: Pratite uživo spektakl u Areni (VIDEO)

0
492

Balkansko prvenstvo u atletici na kome će nastupati najbolji srpski atletičari održava se u Beogradu u Kombank Areni. Telegraf Sport će tokom celog dana uživo pratiti takmičenja i ljubitelji kraljice sportova će ovde moći prvi da saznaju rezultate, kao i da vide video i foto materijal iz najveće dvorane na Balkanu.

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, obratio se takmičarima i gledaocima u Areni i napomenuo da je ponosan na organizaciju, kao i da je Srbiji infrastruktura popravljena poslednjih godina, što je prepoznato i u Evropskim okvirima.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

–  Dame i gospodo, Atletski savez Srbije je prepoznao atletiku kao važan sport za ulaganje i ozbiljnim ulaganjem došli smo do toga da smo doneli prve medalje sa Svetskog i Evropskog prvenstva, kao i sa Olimpijskih igara posle dugo godina. ASS ulaže veliki napor da se poboljša infrastruktura. Proteklih godina smo izgradili mnogo atletskih stadiona širom Srbije, kao i atletsku dvoranu. Kruna svega je organizacija Balkanskog i Evropskog prvenstva u našoj zemlji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U ime Atletskog saveza Srbije zahvaljujem se Vladi republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, gradu Beogradu. Zahvaljujem se svim gledaocima i nadam se da će nam se pridružiti i na predstojećem Evropskom prvenstvu sledeće nedelje – poručio je Veselin Jevrosimović.

Pogledajte i kako je izgledalo otvaranje Balkanskog prvenstva u Areni:

Izvor i foto: Telegraf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here