Ovo je dokaz da je srpski fudbal u kanalu, a šta tek reći o huliganima Rada i Voždovca koji vređaju mrtve (VIDEO)

Malobrojni navijači koji su pratili duel na “Krovu“ mogli su da vide pravu bruku i sramotu na tribinama, a ni na terenu nije bio neki prizor koji će se pamtiti
VIDEO
Svi znamo da je kvalitet srpskog fudbala na najnižem mogućem nivou, naročito kada su u pitanju klubovi koji nisu u samom vrhu tabele, a takav je bio duel Vožovca i Rada na ”Krovu”.
Nije bilo golova, iako je bilo neverovatnih šansi. Čak i onih najboljih mogućih, ali su fudbaleri u završnicama toliko traljavo šutirali, da je to jasan pokazatelj zašto je kvalitet toliko loš i zašto Srbija kuburi sa napadačima.
Neverovatna šansa bila je već na startu (i na samom početku videa), kada je fudbaler Voždovca izašao sam pred golmana Rada. Imao je i vremena i prostora da bira gde će da šutira, a on je poslao loptu direktno u njega. I u nastavku je bilo šansi, ali i grubih prekršaja, pa su gostujući fudbaleri završili sa dva igrača manje na terenu do kraja meča.
Ono što je posebno sramno, bilo je ponašanje navijača obe ekipe. Junajted Forsi su veličali smrt Bojana Majića, navijača Voždovca, koga su huligani Rada ubili na stanici u Rakovici  u avgustu 2005. godine. Za to ubistvo je na 30 godina osuđen Bojan Hrvatin, jer je sa tri uboda nožem u grudi usmrtio Majića.
Navijači Rada su sada skandirali ”Nož, žica, Rakovica”, a domaći su odgovorili istom merom, vređanjem Dušana Grijaka, ubijenog navijač Rada.
Sramno ponašanje obe strane, kakvo ne želimo na našim stadionima.
(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar