I Partizan se priključio akciji za pomoć svom teško obolelom bivšem košarkašu! Priključite se i vi!

Nekadašnji košarkaš Partizana, Radničkog, Slobode iz Tuzle i mnogih klubova Slađan Stojković oboleo je od kancera i potrebna mu je pomoć za lečenje u inostranstvu

Nekadašnjem srpskom košarkašu, Slađanu Stojkoviću (52), potrebna su sredstva za operaciju u inostranstvu. Stojković boluje od kancera, a KK Partizan je odlučio da se priključi akciji za pomoć svom nekadašnjem igraču (nastupao je u Partizanu kod Željka Obradovića 1992/93 sezona)

Akciju je pokrenula Tuzlanska Sloboda, za koju je Stojković igrao i bio direktor, koja je na klupskoj Skupštini odlučila da sav prihod od prodaje ulaznica za poredstojeću utakmicu protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada u 12. kolu “Lige 10″ Bosne i Hercegovine bude uplaćen za lečenje teško obolelog Stojkovića.

Želeo bih da pružim podršku Stojkoviću, mojoj majci, kao i svim ljudima koji se bore sa kancerom. To je bitnije od svega ovoga – rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić.

Stojković je karijeru završio 2007. u 42. godini baš u ekipi iz Tuzle, a u svojoj poslednjoj sezoni bio je prvi strelac i najbolji igrač šampionata Bosne i Hercegovine.

Zvali su ga “ubica koševa”! U karijeri je nastupao za čak 15 klubova, između ostalih, i za beogradski Radnički, Partizan, Borovicu, Zdravlje, Poloniju iz Varšave, mađarski Soproni i kiparsku Nikoziju.

Svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu Stojkoviću, mogu to da uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa.

BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd

SWIFT: DBDBRSBG

SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd

IBAN: RS35160513020226895061

(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar