Akcija prikupljanja pomoći socijalno ugroženom stanovništvu traje do 22. decembra
Započeta još pre dve godine, Partizanova humanitarna akcija “Da nam svima bude toplo” doživljava ove jeseni svoju reprizu.
U nameri da pomognu socijalno ugroženim slojevima stanovništva, crno-beli su pozvali navijače, simpatizere, ali i sve ljude dobre volje da, svako u okviru mogućnost, priloži sredstva koja mogu da budu od višestrukog značaja onima koji nisu u stanju da sebi obezbede pre svega garderobu, ali i osnovne životne namirnice, pred nastupajuću zimu.
“Akcija ove godine neće obuhvatiti samo domove za decu bez roditeljskog staranja, već i porodice širom Srbije koje nemaju osnovnih materijalnih sredstava za život. Pozivamo Vas da čistu garderobu, kao i konzervirane namirnice donesete svakim radnim danom od 9.00 do 16.00 časova u službene prostorije Partizana, Humska 1, kancelarija 216. Pozivamo i kompanije da se priključe našoj akciji i doniraju prema mogućnostima garderobu, prehrambene proizvode, televizore, galanteriju, građevinski materijal, kompjutere, sveske za školu i radni pribor, tako što će nas kontaktirati putem mejla marketing@partizan.rs”, kaže se u poruci objavljenoj na sajtu Partizana.
Akcija traje do 22. decembra 2016. godine
Izvor i foto

Translate »