Radio Sport

Jedini sportski radio u regionu!

Peković: Za nama je najteža sezona u istoriji kluba

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Nikola Peković, izjavio je da je prošla sezona bila najteža u istoriji crno-belih, ali da je klub uspeo da prebrodi razne probleme i da počne period finansijskog oporavka.
“Iza nas je verovatno najteža sezona u istoriji KK Partizan. Velikim radom i nesebičnim zalaganjem radne zajednice i svih ljudi u klubu uspeli smo da prebrodimo neke probleme i da počnemo period finansijskog oporavka. Da 2016. godina ne bi bila bez trofeja pobrinuli su se kadeti i juniori, koji su osvojili titule prvaka države”, rekao je Peković.
Partizan je u Beogradu promovisao kalendare za 2017. godinu, a Peković je u obraćanju javnosti posebno pohvalio prvi tim.
“Hvala stručnom štabu i svim igračima za nesebično zalaganje u svakoj utakmici. Stvarno časno predstavljaju Partizan i siguran sam da će to nastaviti da rade i u budućnosti. Hvala sponzorima, bez kojih finansijski oporavak ne bi mogao da počne. Partizan ne bi mogao da funkcioniše bez njih. Želim svima srećne novogodišnje i božićne praznike”, izjavio je predsednik Partizana i centar Minesote.
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: