Piksi: Pobedićemo Škote u Beogradu!

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi komentarisao je igru „Orlova“, ali i poručio da Srbije predugo čeka učešće na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u Oslu sa 2:1 i izborili finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Napravljena je velika stvar, ali, iako još ništa nije gotovo i treba pobediti i Škote u Beogradu 12. novembra.

Za našu legendu Dragana Stojkovića Piksija dileme nema.

Bolji smo od Škota. Dobićemo Škote u Beogradu, pa onda neka nam dođu Hrvati. Nismo bili na evropskim prvenstvima od 2000. godine, što je dugo, predugo za zemlju poput naše„, rekao je za ostrvske medije Piksi i dodao da smatra da selektor Ljubiša Tumbaković radi odličan posao:

Znam da dobro pripremiti momke za Škotsku i da poštuje protivnika, ali, da budem skroz iskren: bolji smo od Škotske i to će se videti na terenu. Ako budemo igrati kao u Oslu, masakriraćemo ih! Imamo toliko tehnički fantastičnih igrača i zaslužujemo da budemo u društvu najboljih na svetu. Protiv Norveške smo taktički odigrali na vrlo visokom nivou, trebalo je da pobedimo sa pet golova razlike! Dominirali smo protiv ekipe za koju se pričalo da će nas lako dobiti„, zaključio je Piksi.

Poznato je da pobednika duela Srbija – Škotska u grupi na EP čekaju Engleska, Hrvatska i Češka pa je tako moguć prvi fudbalski duel Hrvatske i Srbije na nekom velikom takmičenju.

Započnite diskusiju

Ostavi komentar